Paint & Floors

Behang

Behang

De afgelopen jaren waren de behangtrends uiteenlopend: van fotobehang, industrieel behang en dierenbehang tot aan vrolijk kinderbehang. Maar in een wereld waarin duurzaamheid en de natuur steeds belangrijkere thema’s worden, zullen de behangtrends in 2019 gedomineerd worden door kleuren en natuur.

Het jaar van kleur & natuur

Breng dit jaar de natuur in huis! De kracht van de natuur is dat het een rustgevend gevoel geeft en tegelijkertijd een bron van energie is. Daarom is het behang van 2019 zo aantrekkelijk.
De perfecte kleurencombinatie – die vaak terugkomt in de behang 2019 collecties – is de combinatie van roze en groen. Het creëert een exotische look & feel en zal veel te zien zijn in interieurdesign in 2019.

Metselwerk of behang? Elegant zwart metselwerk, baksteen in shabby look of bamboe-ontwerpen met Aziatische flair: de authentieke en gevarieerde hout- en steenoptiek maakt van elke muur een blikvanger.

DE LEVERTIJD VAN HET DOOR U UITGEZOCHTE BEHANG BIJ PAINT & FLOORS ( v/h Konings Verfhandel ) BEDRAAGT MEESTAL 2 TOT 3 DAGEN!