Paint & FloorsBehang

 

Dit worden de 6 populairste behang trends in 2023 !

Heb jij een muur in huis die wel een nieuw printje kan gebruiken? Goed nieuws: de behang trends 2023 zijn bekend gemaakt en daar staat ontzettend veel inspiratie tussen.

De populairste behang trends 2023

1. Abstracte prints

Wij zijn gek op abstracte prints, en dan vooral in ons thuiskantoor. Heb je een creatieve baan? Dan boost dit behang jouw creativiteit.

2. Industrieel

Industrieel behang is en blijft een trend. Heb je een industriële stijl in huis? Industrieel behang kan daar een mooie aanvulling op zijn. Niet iedereen die een liefde voor een industriële inrichting heeft, heeft ook nog het geluk om in een mooie loods te wonen. Wij hebben de oplossing! Want met behang kun je een heel eind komen. Er is namelijk behang in de kleur van beton of met een bakstenen textuur.

Industrieel behang

3. (Water)verf

Behang met waterverf zien we al langer in de top behang trends staan, en ook in 2023 verwachten we dat deze trend zeker zal blijven. Waar je wel aan mag denken, zijn wat donkerdere en heftigere kleuren.

Mensen lijken steeds meer de durven in huis, dus verruil dat pastelblauw eens voor donkerblauw. Deze kleine verandering kan veel impact op de ruimte hebben.

Waterverf behang print

4. Prints met de maan en sterren

We zien de laatste tijd steeds vaker sterren, de maan en sterrenbeelden voorbij komen op muren. Astrologie is hot! En daarom denken we dan ook dat in 2023 meer mensen gaan kiezen voor behang met manen, sterren of het heelal.

5. Behang met een statement

Deze ligt een beetje in dezelfde lijn als het behang met de donkere bloemen, alleen staan er dan geen bloemen centraal. Een andere manier om jouw muur écht tot een statement muur te maken, is met een andere grote print. Van dieren tot hele schilderijen, je weet in elk geval dat de ogen deze kant opgaan.

6. Terrazzo

Langzaam maar zeker begint terrazzo steeds populairder te worden. Eerst alleen als vloer, maar tegenwoordig ook steeds vaker in woonaccessoires én dus op de muur. Terrazzo straalt creativiteit uit, het heeft een rijke en luxe uitstraling, en qua kleur kan je er ook alle kanten mee op.

Donkerblauw Terrazzo behang | Muurmozaïek NL               Behang Terrazzo pastel– roomblush